Dagens tips: skaffa en slaksmejl

Jag är en sådan spelare som spelar på massor av spelbolag. Jag spelar naturligtvis inte på flera spelbolag samtidigt. Men jag roterar gärna. Anledningen till att jag roterar bland spelbolag är att jag gillar att hämta hem olika erbjudanden. Det är både kul och kan också vara värdefullt att hugga på kampanjer som erbjuds av spelbolag.

Undvika att utsätta sig själv för spam

Det är ofta så att man måste ge ut sin mail och ibland även sitt telefonnummer till spelbolagen som man registrerar sig på. Per standard så börjar man prenumerera på deras nyhetsbrev och man får också motta SMS i tid och otid. Dessutom finns det också spelbolag som fortfarande skickar hem brev till folk med erbjudanden. Hur man än gör så är man liksom inte utom räckhåll känns det som. Om man spelar på enbart ett spelbolag så har jag svårt att tro att det upplevs som ett problem. Men om du liksom jag spelar på flera dussin olika spelbolag så kommer din inkorg att vara överfull mer eller mindre varje dag av olika mail om bonusar, speltips eller vad det nu kan vars för någonting som spelbolagen vill uppmärksamma dig om.

Undvik SMS

Du kan oftast gå in på kontoinställningar när du är inloggad på ditt spelbolag och helt enkelt stänga av SMS från dem. Ofta är det bara att klicka ur en ruta så är det klart.

Undvik mail

Det är svårare att undvika att bli sönderspammad av olika spelbolag på mailen. Det är liksom den primära kommunikationsvägen. Men det du kan göra är att du helt enkelt startar en gratis gmail som du uteslutande använder när du registrerar dig på nya spelbolag. Då har du all spelreklam avskilt från dina andra mail. Så man undviker kanske inte mail på det här sättet men man ser i alla fall till att man inte får dem i en inkorg där man inte vill ha dem.

Related Images